?

Log in

Jokainen on käynyt siellä missä pää ja seinä kohtaa.

I hope you enjoy disappointment.

Name:
Twilightingale
Birthdate:
27 July 1989
Location:
External Services:
  • twilightingale@livejournal.com
Olen kohta 18-vuotias nuori nainen jostain Suomen perukoilta. En todellakaan asu siinä kauapungissa, jossa haluaisin asua, enkä todellakaan syystä tai toisesta saa olla tekemisissä niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa haluaisin olla. Päiväkirjani kertoo enimmäkseen ehkä elämän epäkohdista ja ajoittaisista mitä-täällä-teen-ilman-päämäärää-unelmia-mitään-plää... -kohtauksista, mutta yritän muistaa joskus kirjoittaa jostain mahdollisista iloisistakin asioista, jos niitä joskus jostain ilmestyy. No... ehkä päivä paistaa joskus risukasaankin.

Tällä hetkellä elämäni koostuu päällisin puolin koulusta, (lukion toinen vuosi, joka ainakin tässä kaupungissa on pelkkää p*skaa.) koirista ja partiosta. Silloin tällöin tilaa löytyy myös juhlimiselle ja ihan vaan oleilulle, mutta valitettavasti ja onneksi elämäni on tällä hetkellä melkoisen hektistä. Minun on vaikea pysyä paikallaan, joten ihmekös tuo.

Koirani, elämäni, rakkaani. Mussukoita on tällä hetkellä kaksi. Toinen on viksu ja vilmaattinen kuusivuotias chihuahuaherra Aku ja toinen höynääkin höynempi yhdeksänkuinen kääpiövillisneiti Tiuku. Aku on viisas, älyttömän hyväkäytöksinen ja rauhallinen. Tätä idyllistä elämää sitten tasapainottaa mukavasti spontaani, älyn ja järjen jättiläinen, ei vieläkään sisäsiisti villispentu... Aku harrastaa agilitya ja on yhden nollatuloksen päästä kakkosluokasta ja Tiuku aloittelee kaoottiselta näyttävää toko- ja agilityuraansa. (Ja näkee tällä hetkellä unta sängylläni.)

Tällä hetkellä olen vapaa kuin taivaan lintu ja odotan, että kohtaloni osuu kohdalle.

Statistics